AUDIT 2017 = 2 STERREN = Provinciaal Label

In het najaar van 2017 werd de jeugdwerking van SK.Munkzwalm terug onderworpen aan een audit door het audibureau Doubble Pass. Met fierheid mogen wij meedelen dat onze jeugdwerking terug 2 sterren rijk is.Dit betekent dat wij onze jeugdspelers voor de komende 3 seizoenen terug provinciaal voetbal kunnen aanbieden. 

Wij danken onze spelers en ouders voor het vertrouwen in onze club en wij danken zeker onze trainers en medewerkers voor de energie en inzet om onze jeugdwerking tot op dit niveau te hebben gebracht. Wij blijven verder streven naar nog meer professionalisme voor onze jeugdwerking. Dit, om onze spelers een optimale begeleiding en onze trainers een optimale ondersteuning en omkadering te kunnen waarborgen. 

Voor volgend seizoen zoeken wij nog trainers voor boven en onderbouw en ook voor onze jeugdelftallen zijn wij nog op zoek naar nieuw talent. Kandidaat ? laat het ons zeker weten. Trainingen kunnen vrijblijvend gevolgd worden.  U kan contact opnemen met 0497/10.94.56 (TVJO Davy Minnaert)

joomla template 1.6