INDOORTORNOOI - WARMSTE WEEK

INDOOR MINIVOETBALTORNOOI – WARMSTE WEEK.

 

Voetbalclub SK Munkzwalm organiseert in samenwerking met de gemeente Zwalm, met name de sportdienst, een indoor-jeugdtornooi. Het indoortornooi zal plaatsvinden in de sporthal in Zwalm op zaterdagnamiddag 8 december en zondagvoormiddag 9 december 2018.

 

Doelgroep zijn jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar, al dan niet aangesloten bij een sportclub. Deelname aan dit tornooi is gratis en er is een attentie voor elke deelnemer en winnende ploeg per categorie.

Vooraf inschrijven met vermelding van naam en geboortedatum  is vereist en dit voor 1 december via email dave.sadonius@gmail.com Spelers, aangesloten bij S.K.Munkzwalm, nemen automatisch deel aan dit tornooi. Inschrijven is dus niet nodig als je bij S.K.Munkzwalm aangesloten bent.

Als deelname aan de Warmste Week van STuBru zal er tijdens dit tornooi een wijndegustatie plaatsvinden in de oude cafetaria in de sporthal te Zwalm. De volledige opbrengst van deze wijndegustatie wordt geschonken aan VZW De Bolster.

De wijndegustatie is open op zaterdag 8 december van 18u tot 21u en zondag 9 december van 9u tot 12u.

De keuze voor deze voorziening is het gevolg van de opstart bij S.K.Munkzwalm van een G-ploeg, dit in samenwerking met VZW De Bolster, die vanaf het seizoen 2019/2020 in competitie zou treden. Het is ook de betrachting om de G-ploeg op termijn verder uit te bouwen.

 

joomla template 1.6